Eddy A.J. Arnoldussen, voorzitter

Eddy A.J. Arnoldussen MSc,  studeerde biochemie in Utrecht en bedrijfseconomie in Groningen. Hij was 15 jaar lang werkzaam in de farma industrie in verschillende commerciële & senior management functies bij Glaxo, DSM en GB. Vanaf 1999 is hij actief als zelfstandig ondernemer in de lifescience markt actief. Hij heeft in verschillende start-up biotech bedrijven geïnvesteerd. In 2009 heeft hij Brainlabs BV opgericht, in 2013 Brain Nutrients BV en in 2015 Brainlabs Foundation.

 

 

 

Professor Paul Luiten, secretaris

Professor Paul Luiten, was gedurende lange tijd werkzaam als hoofd van de afdeling  neurologie / biologische psychiatrie van het UMCG/RUG. Hij startte zijn carrière as neuroatomist en pionierde in het veld van het “hypothalamic autonomic nervous system”. Later breidde hij zijn onderzoeksactiviteiten uit naar vasculaire neurobiologie en neurodegeneratie. Hij is een van de meest gerenommeerde  wetenschappers in het veld van de vasculaire neurobiologie. Een van zijn meest recentere interesse is “hoe blijven de hersenen gezond”. Hij heeft een enorme wetenschappelijke track record waaronder een lange lijst van publicaties, met meer dan 9000 citaties en een Hirsh index van 50.

 

 

 

foto Paul Luiten

 

 

 
Wilt u ons onderzoek steunen? Geweldig! Wij verwelkomen uw donatie of hulp van harte. Wilt u ons hierover mailen op info@brainlabsfoundation. Dank u wel!